ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Πλάκα, 1932.

Εκεί άρχισαν όλα.
Κάθε πρωί, ο παππούς ο Γιάννης άνοιγε το κατάστημά του, με την επωνυμία «Παλαιολόγος», και καταπιανόταν με την αγαπημένη του ασχολία: να φτιάχνει χειροποίητα βρεφικά καρότσια, κούνιες, ποδήλατα & αμαξάκια από μέταλλο, αλλά και παιδικά παιχνίδια, που γίνονταν ανάρπαστα από τις οικογένειες της εποχής.

Επί 35 χρόνια το μεράκι του παππού παρέμενε ίδιο, το μόνο που άλλαζε ήταν ο τόπος όπου αφοσιωνόταν στην τέχνη του: από το 1940 έως το 1960 στην οδό Λεμπέση 1, στην Ακρόπολη, και από το 1960 σε ένα υπόγειο στην Εσπερίδων 54, στην Καλλιθέα. Το 1967, μετέφερε το εργαστήριό του λίγο πιο πέρα, στην Εσπερίδων 67 & Αγίων Πάντων 70, όπου και παραμένει η έδρα της επιχείρησης έως σήμερα.

Το 1968, ο γιος του, Μπάμπης, ανέλαβε να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση, ανοίγοντας επιπλέον στην οδό Θησέως 103 ένα από τα πρώτα καταστήματα βρεφικών ειδών στην Καλλιθέα. Όντας όμως άνθρωπος που έβλεπε μπροστά, δεν άργησε να καταλάβει πως έπρεπε να διευρύνει την ποικιλία των προϊόντων που μπορούσε κανείς να βρει στο κατάστημα «Παλαιολόγος».

Έτσι, δίπλα στα μεταλλικά χειροποίητα είδη, ξεκίνησε και την εμπορία βρεφικών και παιδικών προϊόντων, για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Δεκαπέντε χρόνια μετά, τα καταστήματα στην Καλλιθέα είχαν αυξηθεί σε τρία και το όνομα «Παλαιολόγος» είχε συνδεθεί με τη φροντίδα των παιδιών όλων των νοτίων προαστίων.

Το 1995, η τρίτη γενιά άρχισε να συμμετέχει στην οικογενειακή παράδοση. Στην αρχή, ο νέος Γιάννης πέρναγε μόνο τα καλοκαίρια του ανάμεσα στην ποικιλία των προϊόντων των καταστημάτων.

Το 2004, όμως, ανέλαβε πλέον εκείνος να οδηγήσει την οικογενειακή επιχείρηση στη νέα της εποχή. Σε μια εποχή με συνεργασίες, με διεθνείς εταιρείες στον χώρο των βρεφικών και παιδικών ειδών.

Σήμερα, τιμώντας κοντά έναν αιώνα οικογενειακής ιστορίας και αφοσίωσης στον χώρο των βρεφικών ειδών, το εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα palaiologos.com, βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει σε εσάς και τους πελάτες σας ότι χρειάζεστε!

Powered by DigitaNet
ΚΑΛΑΘΙ
2421031967
TOP